Idag lanseras vår hemsida och du är varmt välkommen hit! Nu känns det som att vi är på gång på riktigt 🙂 Det första steget på vägen mot ett av höstens roligaste och mest inspirerande event.

Jag känner mig inspirerad av våra föregångare i Australien, USA, Indien, Kanada och Storbrittanien och tror att vårt Power Shift har potential att bli minst lika bra.

Och vi har dessutom en grym uppbackning av de övriga Europeiska länderna som kommer att arrangera sina Power Shift parallelt samma helg. Tillsammans kommer vi att skapa ett Power Shift Europe! (http://powershifteurope.eu)

Jag är verkligen taggad och ser fram emot många inspirerande möten med mitt häliga Power Shift team de närmaste månaderna. Vi är fortfarande i början av projektfasen och välkomnar varmt alla som är intresserade av att se till att Power Shift blir av.

Jag hoppas att du hittar all information du behöver på den här hemsidan. Om inte är du varmt välkommen att fylla på den eller kontakta mig johanna@powershiftsweden.org så ska jag fylla i så gott jag kan.

Peace
Johanna

Rekommenderade nyheter