Årets tema är ekosystem och hindra klimatförändringar, och genom detta ämne angriper vi vår tids största kris – klimatförändringar och artutrotningen.

Biljett: Deltagaravgift 400 SEK för icke-PUSH-medlem, 200 SEK för PUSH-medlem. Det är gratis att bli medlem i PUSH Sverige.  0 SEK plus 200 SEK i reseersättning som Volontär (Begränsat antal platser som volontär). E-posta info[snabel-a]powershift[punkt]se om ni vill anmäla er som volontär.

Resa: Ta buss 676 från Stockholm till Norrtälje och byt till buss som går till Älmsta. Bussarna 636 går till Älmsta (och man får gå 20 min till folkhögskolan) och buss 637 kör till Väddö folkhögskola.

Boende: Vandrahem där vi delar rum på 1 – 3 stycken. Ta med lakan och/eller sovsäck. Alla som har biljett kommer att få en sängplats!

Mat: Veganskt för hela bunten! Har ni allergier, e-posta info[snabel-a]powershift[punkt]se. Ta också gärna med er er egna mugg under Power Shift, så underlättar vi arbetet!

Klädbytarhörna: Vi har klädbytarhörna på Power Shift! Ta med dig plagg som är hela och rena och byt till dig något du tycker bättre om!

4:e – 6:e oktober 2019 – Väddö, Norrtälje