Efter en intensiv planeringshelg i Stockholm sitter halva teamet på tåget tillbaka till Lund. Själva tåget står just nu stilla på grund av växelproblem i Södertälje, men vi fortsätter jobba på!

Vi började helgen med ett avcheckningsmöte och en kopp ekologiskt kaffe på Stockholms centralstation. Här fick vi en smygtitt på årets affischer och flyers, gick igenom vad som hade hänt sen sist och planerade vad vi skulle arbeta med i helgen.

Sen tog vi vårt pick och pack och gick till Kungsträdgården för att förbereda lördagens aktion!

Vi satte oss ned och började klippa och klistra i materialet vi hade med oss. Efter att frågat några vakter lite snällt fick vi dessutom tag på en stor träplanka som vi målade om till en finfin skylt!

Det var nämligen Climate Impact Day ! Vi på Power Shift ville självklart delta i 350.org:s globala upprop och bestämde oss för att arrangera ett foto som visar hur klimatförändringarna kommer att påverka just Stockholm. Här ser ni resultatet!

När vi ändå var igång passade vi på att ta en bild till Push Europe:s kampanj International campaign against tar sands.

Efter aktionen firade vi med utsökt vegolunch på Martins Gröna. Sen gick vi vidare till Lava på Kulturhuset och fortsatte jobba!

Vilken helg! Vi har arbetat hårt och bockat av punkt efter punkt på vår att-göra-lista. Samtidigt får man inte glömma att ha roligt och njuta av varandras sällskap, så vi har klämt in en hel del skratt och mys i schemat!

Rekommenderade nyheter