På lördag är det dags att mötas upp i Stockholm för att jobba med Power Shift och få klart det sista inför lanseringen av Power Shift 2012 och ska börja sälja biljetterna.

Alla som är intresserade är varmt välkomna att vara med. Vi kommer att träffas någonstans i centrum eller kanske vid universitetet och vill du svänga förbi ring oss gärna på 0708-983208.

På lördag klockan 12.00 kommer vi också att genomföra en aktion i Kungsträdgården i Stockholm, i samband med 350.orgs Climate Impacts Day som i år har temat Connecting the Dots. Instruktioner om vårt event finns på denna sida:

Photo: Under the Umberella


Inför aktionen så förberedde jag och Caroline en ny banderoll med vår nya logga. Vi kommer även behöva några banderoller som har budskap just för vår aktion men det får vi ta tag i när vi kommer upp till Stockholm.

I övrigt så kommer vi jobba mycket med marknadsföring, programplanering och hemsidan i helgen. Vi välkomnar gärna ny nyfikna som tycker att det är viktigt att unga får en plats att mötas.

Här är ett facebook event som vi kommer att uppdatera med information om tid och plats och vad vi ska göra tillsammans i helgen. Joina gärna så får du uppdateringar om var, när och hur imorgon!

Power Shift Weekend!

Rekommenderade nyheter