Nu är programmet i stort sett klart och vi har det stora nöjet att presentera vilka som kommer att delta i våra inledande och avslutande sessioner, däremellan är det framför allt du som deltagare som är i fokus! Ladda ner programmet i ett smidigt pdf-format >>

Välkomstkväll

Power Shift inleds med en inspirerande välkomstkväll klockan 18.00 i aulan på Globala Gymnasiet (Hornsgatan 93, Stockholm). Vi kommer att få besök av fem personer med väldigt olika historier, som kort ska ge sin syn på framtiden. Dessutom blir det visas någon kort film och finnas tid för att lära känna några av de andra deltagarna!

Läs mer om de olika talarna som kommer att vara med >>

Paneldiskussion

Power Shift avslutas med en paneldiskussion klockan 14-16 i Hörsalen på tredje våningen i Kulturhuset (Sergels torg 7, Stockholm). Diskussionen kommer att modereras av Linn Andersson och handla om hur vi når det hållbara samhället, med utgångspunkt i den handlingsplan som deltagarna i Power Shift konferensen tagit fram på lördagen. Gäster är Petter från Framtidskommissionen, Maria från Svenskt Näringsliv, Lorentz från Supermiljöbloggen och vår egen Power Shift arrangör Alva.

Läs mer om deltagarna till paneldiskussionen >>

Rekommenderade nyheter